top of page

The breakfast Gang - Stockholm South


Varje lördag morgon kl 07:00, året runt träffas en massa bilbyggare/ Hot Roders på Callnes Konditori i Stuvsta för att ficka, snacka bilar, hjälpa varandra med byggen, komma med idéer, tankar och tips.

I lördags var det vårpremiär. Vi vart så många att fikabordet blev ända ut på gatan. Nästan alla hade med sig sina bilar, så parkeringen vart snabbt full.

Även Erik var där och fortsatte att filma material till filmen om oss. Här försöker han få fart på sin drönare. Erik Lundgren är dokumentärfilmare. Titta gärna på hans YouTube kanal @Mr.Lundgren. Där finns även filmen som han gjorde om Sandy. Den filmen skall han skicka in som ett tävlingsbidrag för dokumentärfilmer. Skall bli kul att följa.  

En hel del fina bilar på parkeringen som drog till sig många nyfikna lördagsflanörer.

Mer bilar.

En bil under byggnation och en färdigbyggd.

Två riktigt balla Fordar. Tror att det är årsmodell -32

Det var många som var nyfikna på Sandy efter alla problem som vart med motorbytet i vinter.

Mer om detta kommer i min blogg. Jag ligger lite efter där, men det kommer nu när garagetimmarna minskar.

Jag vart klar med Sandy på fredag kväll, hann inte få dit huven, blev att köra utan  men det gick bra det med. Huven kommer på i helgen.

Nu även med en kofångare bak. Fick tag på en bättre begagnad som jag har fixat till, så den får duga så länge. Hoppas att få hem den riktiga från USA under sommaren.

 

Nästa bilträff för Sandy blir på Sundby Gård den 11 Maj. Kom gärna förbi och rösta på mig samt snacka lite skit om ni inte har något annat för er.

 

18 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla
bottom of page